Training @ Bodytime - Amsterdam Oud West

image179

Personal Training

Training one-on-one gives you the power to achieve your goals through a clear process, consistent support and constant feedback. Choosing this route is ideal for someone who wants to be held accountable and assisted in their journey towards physical and mental evolution. Specific subjects of training can include but are not limited to: strength, mobility, hand balancing, yoga and pain relief.

find out more

Small Group Classes

Small Groups are considered maximum 6 persons. Keeping the class size small ensures that everyone in attendance gets adequate attention, support and feedback. I teach several small group classes per week offered by Bodytime. You can sign up for a free trial lesson and request to be in my class.

Free Trial Lesson

"Perfecte coach voor een persoonlijk trainingsschema op maat!"

Ik heb Heather ontmoet bij de Crazy Monkey yoga studio in Amsterdam Zuid waar zij les gaf. Deze sportschool begon langzaam lessen in  “movement” aan te bieden en ik merkte dat deze manier van trainen voor mij heel nieuw en uitdagend is. Eigenlijk ben ik met de sportschool meegegroeid en ik doe nu 3, 4 keer in de week aan movement.

Toen ik hoorde dat Heather voor zichzelf was begonnen en ook privé les gaf heb ik haar benaderd voor verdieping en meer begrip van mijn bikram training maar ook ter ondersteuning van mijn movement training.  We werken nu samen aan een paar van mijn doelen op een hele leuke locatie in Amsterdam west (Body Time).

Heather gaf op mij altijd de indruk dat zij heel goed en serieus met het vak bezig is en zelf ook deze training en levensstijl leeft wat weer een heel inspirerend voorbeeld is voor mij als leerling. Ik volg hiernaast veel groepslessen maar voor mij is het heel fijn dat ik met haar precies aan kan geven aan welke oefeningen ik extra wil werken. Zij houdt alle tijden en vooruitgang bij en filmt tijdens te training als verbeteringstool. De lessen zijn altijd behoorlijk zwaar en uitdagend en op die manier zie ik ook iedere week vooruitgang.

Heather is de perfecte coach voor een persoonlijk trainingsschema op maat! -Zoe, 45

"Trainingen zijn divers en nooit saai"

Ik heb Heather leren kennen als mijn yoga lerares. Tijdens deze lessen viel mij al op dat ze op een hele relaxte en natuurlijke manier les geeft. Je voelt je meteen op je gemak bij haar. Ze legt oefeningen heel goed uit en houdt daarbij rekening met ieder zijn niveau. Heather heeft oprecht interesse in hoe het met je gaat. Ze vraagt altijd hoe je je voelt, gaat in op lichamelijke klachten en houdt daar vervolgens ook rekening mee. Om sterker te worden en van bepaalde lichamelijke klachten af te komen, heeft Heather heeft mij ervan overtuigd om naast yoga, ook met krachttraining te beginnen. Heel vrijblijvend mocht ik een keer met haar komen trainen en dat beviel meteen heel goed. Ik train nu 2 à 3 keer per week met Heather. Ze is altijd vrolijk, geeft training op maat en ze weet je altijd weer te motiveren om beter in dingen te worden. Haar trainingen zijn divers en nooit saai. Wat haar bijzonder maakt als personal trainer is dat ze heel veelzijdig is, haar trainingen bestaan uit krachttraining, cardio, movement, body awareness en yoga! -Nathalie, 48